(Nederlands) Gelukkig nieuwjaar?

14 Comments

Filed under Blog

14 Reacties op (Nederlands) Gelukkig nieuwjaar?

 1. mieke

  ik heb deze dagen regelmatig aan jullie moeten denken! lijkt me zo moeilijk om maar vrolijk te moeten doen met de wetenschap die jullie hebben! echt knap dat jullie toch de energie hebben om door te gaan en er samen de familie, vrienden en jullie mooie gezinnetje het beste van te maken!

  groetjes mieke

 2. Linda

  Wat ontzettend dapper zijn jullie. Denk regelmatig aan jullie en als ik dan deze blog lees, krijg ik tranen in mijn ogen. Vooral ook omdat jullie gewoon doorgaan, wat natuurlijk ook het enige is wat je kunt doen, maar toch! Blijf genieten tussen de moeilijke dagen heen, heel veel sterkte voor het komend jaar hopelijk blijven jullie de kracht vinden!

 3. Anne

  Het is zo onwerkelijk om dit alles te lezen maar het is toch echt de harde werkelijkheid voor jullie. Ik vind jullie zo’n ontzettend sterke mensen. Het zal zeker niet gemakkelijk zijn om van de feestdagen te genieten zoals je anders zou doen en toch maken jullie er zo veel mogelijk mooie momenten van. Ik hoop dat jullie die nog een aantal mogen mee maken in 2013. Heel veel sterkte voor dit aankomende jaar.

  Groet,
  Anne

 4. Nicole Keunen

  Wij hebben oudjaarsavond onze grootste vuurpijl voor jullie omhoog geschoten. We wensen jullie veel kracht toe in 2013.

  Ton Nicole en Bram

 5. Margret

  Ook ik heb de laatste dagen vaak aan jullie moeten denken. Deze blog lezen is fijn omdat je het gevoel hebt ook maar een heel klein beetje te kunnen toevoegen ook al is dat niet zo. Ik wens jullie voor het komende jaar alle kracht en steun die jullie nodig hebben. Dank je dat jullie dit met ons via deze blog willen delen.

 6. Annemiek

  Ik vind het ongelofelijk knap hoe jullie toch met alles doorgaan en momenten vinden om te kunnen genieten met elkaar. Onze gedachten zijn bij jullie.
  Heel veel liefde en kracht gewenst voor dit nieuwe jaar 2013!

 7. Fam. Reijntjes

  We hebben veel respect voor hoe jullie met de situatie omgaan. Wij wensen jullie veel kracht, sterkte en hopelijk nog een heleboel mooie momenten samen in 2013!
  Patrick, Yvonne, Jens en Max

 8. Sonja Ogier

  Ik lees en val stil. Zo onwerkelijk, maar zo waar. Zo moedig, allemaal. Geniet, maak herinneringen samen. En nu weet ik het niet meer…..Sonja

 9. monique

  Ondanks alles hopen we dat jullie in 2013 toch nog mogen genieten van heel veel mooie momenten samen.
  Veel sterkte voor de komende tijd.

  Wilko, Monique, Stijn en Laura

 10. jos en jose

  allereerst toch de beste wensen, met daarin een wens samen nog een paar mooie on uit wisbare momenten bij te maken..
  wat een duidelijk up-date en mooie foto’s,…gek he je leest het blog en je weet “het” van thomas en toch als je het nieuws weer leest stokt toch je ademhaling weer even..zo onwerkelijk!
  in gedachten bij jullie…
  warme groet jos en jose

 11. Mieke Barents

  Wat een mooi blog heb je gemaakt, hoe raar dat misschien ook klinkt! Ondanks alles toch ook alles eruit proberen te halen wat erin zit! petje af! Het genieten straalt ook van de foto’s af, mooi om te zien. Mijn wens voor jullie en al jullie dierbaren, dat jullie nog een hele tijd mogen genieten van elkaar en alles wat er aan mooie, leuke en lieve dingen op jullie pad komt.

  Groetjes Mieke

 12. Nicole

  Probeer me voor te stellen hoe het is om samen leuke dingen te ondernemen terwijl je weet dat dit over een tijd anders zal zijn. Maar dat kan ik natuurlijk helemaal niet… Wil jullie heel veel plezier maar ook veel sterkte toewensen voor 2013!

 13. jacqueline

  Heel veel sterkte, kracht en liefde voor dit jaar. Geweldig dat de medicijnen naar Nederland komen zodat er meer kinderen gebruik van kunnen maken. Maar wat zwaar kl… dat voor thomas de artsen het niet meer weten. Hoe onwerkelijk moet het zijn om hem zo te zien genieten en opleven wetende wat er nog komen gaat…
  Probeer te genieten van alles wat jullie nog samen hebben en kunnen doen. Nu is het moment daarvoor.. al het andere moet maar even wachten. Heel veel liefs Jacqueline

 14. Miranda, Peter, Irma en Evie

  Wat fijn om te lezen dat jullie zo veel leuke dingen hebben kunnen ondernemen. De kids hebben er zo te zien volop van genoten. Al het andere zou je het liefst vergeten. Hopelijk duurt het nog heel lang voordat dat niet meer kan. Sterkte,

  Miranda, Peter, Irma en Evie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>