Happy (?) New Year

De laatste dag van 2011 begon voor Thomas weer met misselijkheid. Vandaag heeft hij weer de ‘andere’ medicijnen tegen de misselijkheid gekregen. Die werken wel iets beter. Dat hij er erg sloom van wordt nemen we op de koop toe.

Na de middag kwam mama met Jasper. Toen Jasper kwam leefde hij weer even op en wilde naar het plein. Hij wilde zelf lopen, maar na 10 meter zagen we dat het hem toch wel zwaar viel.  Gelukkig stond er een rolstoel in de buurt, waarmee we naar het plein geweest zijn.

Daar hebben we tafelvoetbal gespeeld, maar Thomas gad niets te missen, dus zijn we maar terug gegaan naar zijn kamer.

Later voelde hij zich wat beter en heeft zelfs een half eitje gegeten. Daarna is hij vrij snel in slaap gevallen.

Vanuit Nijmegen willen wij graag iedereen bedanken die, op wat voor manier dan ook, ons geholpen heeft om de afgelopen tijd door te komen.

Verder wensen wij langs deze weg iedereen een gelukkig en hopelijk gezond 2012

3 Comments

Filed under Blog

3 Reacties op Happy (?) New Year

 1. Ton, Nicole en Bram

  Hoi Joan en Charlotte, vanuit Venray de beste wensen retour voor jullie en je jongens. Dat 2012 Thomas zijn jaar mag worden, met een succesvolle behandeling in Amerika. Wij sturen een dikke pijl voor hem naar boven middernacht. Xxx

 2. Nelleke

  Vanuit Venray de allerbeste wensen en mag 2012 voor ons allemaal een goed jaar worden ook al zal het niet allemaal soepel verlopen. Het zal zeker een jaar met tranen worden maar hopelijk zijn er ook momenten voor een lach.
  Knuffel voor jullie.

 3. jacqueline

  ook namens ons de aller beste wensen voor jullie. Dat 2012 een jaar zal worden met overwinningen voor thomas.
  En voor jullie heel veel kracht en sterkte om het allemaal te kunnen dragen.

  Heel veel liefs Jacqueline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>