(Nederlands) Slechte dag

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

4 Comments

Filed under Blog

4 Reacties op (Nederlands) Slechte dag

 1. Yvonne Poels

  Wat vervelend, dat Thomas vandaag zo misselijk is geweest! Wat heeft hij (en hebben jullie) toch veel te verduren… En nog een lange weg te gaan…
  Als gezinnetje lijken jullie wel supersterk, houden zo! En als je een keer niet zo sterk bent, leun dan ook gerust op anderen. Er zijn er genoeg, die blij zijn, als ze wat voor jullie kunnen betekenen.
  De cupcakeworkshop was een succes, Jip en Pleun hebben met veel overgave versierd en verkocht. En overal proef ik het medeleven van iedereen en hoor ik dezelfde warme reacties. We blijven duimen voor jullie, hopelijk krijgt Thomas de komende dagen minder last van misselijkheid. Hou je (jullie) taai, groetjes en een dikke knuffel voor Thomas.

 2. Els

  Hallo allemaal,

  Wat een zware tijd moet Thomas, en jullie daarmee ook, weer meemaken. Ik denk veel aan jullie. Heel veel sterkte! En als je even weg wil voor een kopje koffie bij mij, bel me gerust. Ik woon vlakbij.

  Groetjes Els

 3. Peter Francken

  Familie Lutters,
  Hopelijk gaat het vandaag wat beter en mogen jullie toxch naar huis op 1-1-2012. De acties gaan gewoon door nu al over de 60.000 euris.
  Ik zou zeggen See You
  Kun je vast oefenen voor the States
  Peter FRA

 4. Anouk

  goed uitgelegd. wij duimen voor jullie allemaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>