Spannende dag

Thomas lag vanmorgen relaxed TV te kijken toen ik binnenkwam. Dat┬ávannacht zijn bed vies geworden was van een “spuugje”, was heel normaal en echt niet erg, want de zuster had het mooi weggewerkt.

De rest van de dag is hij relatief weinig misselijk geweest. Alleen als hij verpleging aan ziet komen met medicatie, maakt hij zich zo druk dat het fout gaat.

In de ochtend is hij een heel uur naar de klas geweest en heeft met de juf gewerkt. Vanmiddag is vriendje Rubin geweest met zijn papa Paul. Samen hebben ze heel druk met de houten trein gespeeld en TV gekeken. Intussen kwam ook tante Coby nog even binnenwaaien. En nog wat later was mama er met Jasper. Echter toen zij kwamen sliep Thomas intussen, ondanks zijn bezoekers.

Vanavond heeft hij nog lekker even op het plein gespeeld.

Verder was het een spannende dag: Hoe zou er gereageerd worden op de site en het kranteartikel. Daar kan ik kort over zijn: GEWELDIG!!

De reacties zijn overweldigend, maar hartverwarmend. Het doet ons goed om te zien dat zoveel mensen met ons meeleven en Thomas en ons gezin willen steunen.

Dank je wel allemaal

3 Comments

Filed under Blog

3 Reacties op Spannende dag

 1. jacqueline

  natuurlijk steunen we jullie. Jullie hebben al zo’n weg achter jullie en nog een hele weg te gaan. Het enige wat iedereen kan doen is zo veel mogelijk mensen over thomas vertellen om zo het benodigde geld bijeen te krijgen..
  De site is geweldig mooi geworden.. en de eerste duizend euro zijn bijna binnen.. en dat op de eerste dag.. een mooi begin!

  groetjes jacqueline

 2. coriene

  Lieve Familie,
  De site is inderdaad erg mooi geworden, wat jullie in korte tijd allemaal voor elkaar gekregen hebben zeg, petje af!
  Ga de site doorsturen naar al al mijn familie en vrienden met de vraag dat zij dit ook weer doorsturen naar hun familie en vrienden…
  Verder nog veel sterkte en dat jullie een mooie sinterklaas mogen vieren thuis.
  Liefs Coriene en Sanne

 3. Anoniem

  Heel jammer dat thomas kanker heeft. Bij ons op school het dendron zijn we er druk mee bezig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>