(Nederlands) Twee verjaardagen

 

5 Comments

Filed under Blog

5 Reacties op (Nederlands) Twee verjaardagen

 1. gemma

  Het is weer een mooie blog geworden met mooie , indrukwekkende foto`s van de park bij de het ziekenhuis. Joan en Charlotte fijn om te zien en te lezen dat jullie saampjes weg zijn geweest naar New York. Allen jammer van het weer. Jasper en Thomas fijn dat jullie een leuke verjaardag hebben gehad en vele kaarten. Hennie en Hans het zal voor jullie in Amerika een belevenis geweest zijn en om dicht bij jullie dochter en haar gezin te zijn. Wij wensen jullie een fijne vlucht terug naar Nederland en over een klein maandje zijn jullie allen weer bij elkaar.

 2. Els

  Wat fijn om te horen dat jullie zulke leuke (maar helaas beetje natte) dagen hebben gehad.

  Dikke knuf vanuit Horst :)

 3. jacqueline

  Hoi, Wat fijn dat jullie er samen even tussenuit zijn geweest. Even niet de verantwoordelijkheden voor de kids maar even gewoon samen… ( wij zijn dit weekend even naar scheveningen geweest, ook zonder kids)
  Geweldig dat de jongens zoveel kaarten hebben gekregen, dat hebben ze zeker verdient.
  Mooi om te lezen dat het ziekenhuis zo met jullie meedenkt en de planning gewoon een dagje opschuift. Veel succes en sterkte morgen met de opname en het afscheid van de ouders van Charlotte. het zal wel weer even omschakelen zijn als ze weg zijn… Maar het is niet voor heel lanl.. De einddatum van de terugreis komt tenslotte ook steeds dichterbij.. groetjes Jacqueline

 4. Els

  Hallo allemaal,
  Fijn om weer een bericht van jullie te lezen en dan ook nog met zoveel leuke momenten die jullie hebben gehad. Wat een leuke reacties van de boys als de brievenbus open gemaakt wordt. Ik wens jullie veel sterkte met afscheid nemen van pap/mam/opa/oma, wat heerlijk dat ze er zo lang zijn geweest! Een goeie terugreis gewenst!
  En dan wordt het zo langzaamaan aftellen…..
  Sterkte weer met de opname en geniet ook van wat nog komen gaat aan mooie en leuke ervaringen.
  Hartelijke groet,
  Els en natuurlijk ook van Edward

 5. Hallo Kanjers
  Wat fijn dat de kinderen veel post gekregen hebben op hun verjaardag,vooral als je hun blijde snoetjes ziet dan doet dat een mens goed!
  En wat leuk dat jullie samen een paar leuke dagen hebben gehad,ik vind het geweldig voor jullie om even iets anders te kunnen en mogen doen,want ik heb heel veel respect voor wat jullie allemaal al volbracht hebben in een hele zware en moeilijke tijd!
  Heel veel liefs voor jullie gezinnetje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>