Peelkabouters in actie

Datum  : 14 Dezember 2011 t/m 20 Dezember 2011
Lage  : Stichting de Peelkabouters, Horst

De stichting Peelkabouters uit Horst komt volop in actie voor de stichting ‘Toekomst voor Thomas’.

De stichting Peelkabouters zet zich in voor het zieke kind en zamelt geld in voor doelen die daar mee te maken hebben. Ook de Toekomst voor Thomas staat bij hen op het lijstje.

Daarom zullen de Peelkabouters zich de komende tijd op verschillende plaatsen laten zien.

  • Tijdens de PSO-markten in de aula van het Dendron College in Horst. Deze zullen plaatsvinden op 14 en 20 december 2011 van 19.30 tot 21.00 uur.. Leerlingen van de TK2-klassen zullen werkstukken verkopen, die ze zelf ontworpen/gemaakt hebben en waarvoor ze met hun ‘bedrijfje’ de prijs voor berekend hebben.
  • Ook bij de ijsbaan in Horst zal de bus van de Peelkabouters te vinden zijn op zondag 18 december van 11.00 tot 17.00 uur.
  • Dinsdag 20 december 2011 is er van 17.00 tot 19.00 uur zullen de Peelkabouters aanwezig zijn op de kerstmarkt van BSO de Bende (gasthuisstr 56, Horst). De kinderen van deze BSO zijn bezig met het thema ‘goede doelen’. Vanaf week 45 zullen dan ook tal van activiteiten plaatsvinden die met dit thema te maken hebben.

Kortom de Peelkabouters volop in actie
www.peelkabouters.nl

Einen Kommentar hinterlasse

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>