22-09-2011 Weer een drukke dag.

Thomas heeft vanaf 7:00 TV gekeken. Hij was erg hangerig, huilerig en piepte veel.

Daarna naar beneden voor het inspuiten van de nucleaire stof. Dit vond hij niet fijn.
Toen we terugkwamen wilde hij in zijn bed liggen. Hij was echt niet lekker.
Bij het tempen 39.6 graden koorts. Daarna het infuus aangesloten om wat extra vocht toe te kunnen dienen.
Omdat hij koorts heeft moet er toch weer even bloed afgenomen worden, maar het infuus blijkt echt niets te geven. Bij het horen van het woord prik wordt hij compleet hysterisch.
Zelfs een wonder-pleister (soort verdoving) vindt hij niet meer goed. Hij verzette zich en schreeuwde alles bij elkaar. Bah wat naar. Zeker als je bedenkt wat hem nog allemaal te wachten staat.

Tussen de middag 1/3 pannnkoek op! Yes!!!

Je merkt het meteen aan zijn energie. Hij leeft op en heeft met Joan rondjes gereden in de rolstoel door de gangen. Bij de graafmachines kijken en heel zachtjes proberen voorbij zuster Christel te sluipen.
Het is wel even wennen, rijden met een rolstoel en een infuus-paal.

Rond half 3 nog even geplast en weer kalmeringsmiddeltje gekregen en meneertje ligt binnen een kwartier alweer heerlijk te slapen.
Bloedprikken hoeft nog niet, want nu had hij 36,7.
Het is uiteindelijk 15:15 als hij in de miBG-scanner ligt. De scan gaat goed, maar daarop is wel duidelijk te zien dat hij een erg volle blaas heeft. Hopen dat de sedatie lang genoeg werkt, want als hij eerder wakker wordt moet alles opnieuw.
Tijdens de scan slaapt hij rustig, alleen zijn infuus-ding heeft kuren en springt regelmatig op alarm. Niet echt iets aan de hand, maar even lastig
De scan had ook geen minuut langer moeten duren. Op het moment dat de scan klaar is wordt hij wakker. Hij moet plassen. Gelukkig heeft zuster Marieke een plasfles meegenomen.

Daarna maar liefst 4 kipnuggets gegeten. Weer YES!

Hij voelt zich weer even lekker en wil liever met de Thomas-trein spelen dan TV kijken. Zitten gaat bijna niet, dus ligt hij lekker op de mat. Maar echt spelen komt er niet van..

Daarna komen opa Jan en oma Ria met tante Miranda. Hij wil graag met hen een rondje wandelen, dus lopen we even naar het speelplein.
Tussendoor heeft hij nog een nieuwe wonderpleister gekregen nu vond hij het wel goed.

Daarna snel even naar de dokters geweest en heeft hij toch een prik gehad. Het afnemen ging erg snel en goed.

Rond 19:30 is hij het zat en zegt dat hij wil slapen…

Einen Kommentar hinterlasse

Filed under Blog

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>