24-10-2011 We zijn er weer

Dat was vanmorgen het eerste wat we tegen de verpleging in Boxmeer zeiden. Na een heerlijk weekend, waren we vanmorgen weer in Boxmeer voor de 2e dosis Vincristin van kuur no2. Thomas heeft er weinig van mee gekregen. Zoals gebruikelijk had hij meer oog voor de graafmachines buiten, dan voor de spuit die er via het infuus werd doorgeduwd.
Voor het vertrek nog snel even naar konijn Jopie kijken. Hij was thuis. Van PM-er Berry mocht Jopie mee Thomas uitzwaaien. Het konijn ging in zijn eigen poppewagen en werd door Thomas het ziekenhuis doorgeduwd, naar buiten en tot bij de auto gereden.
Daar liet Berry zien dat Jopie ook ‘echt’ kan zwaaien. Dag Jopie, tot de volgende keer…
Tegenvaller vandaag was wel dat de afspraak voor de MiBG-scan niet verzet kon worden. Dus trekken we morgenvroeg maar weer naar Nijmegen voor een dosis Chloral, wat radioaktief Jodium, een half uur scannen en de rest van de dag wachten.
Vervolgens voor woensdag een vergelijkbare dag. Daar gaan onze plannen voor de herfstvakantie.
Nou ja…

Tot morgen.

Einen Kommentar hinterlasse

Filed under Blog

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>