(Nederlands) Eindelijk duidelijkheid!

 

24 Kommentar

Filed under Blog

24 Reacties op (Nederlands) Eindelijk duidelijkheid!

 1. Suzanne

  SUPER!!!!! En zo snel al inderdaad..nog maar 2 weken. Succes met deze 2 weken.

  Suzanne en Sem

 2. Dat gaat opeens snel. Heel veel succes met de verdere voorbereidingen en natuurlijk superveel succes in America. Ik volg jullie op de Blog en zie anders de berichtjes op facebook wel. Spannend

 3. Nicole Wijnhoven

  Heel veel succes! Ik kan me voorstellen dat het heel spannend is nu het zo dichtbij is. Zet hem op met zijn allen, jullie zijn kanjers!!

 4. Tamara

  wow dat gaat ineens snel he, spannend hoor,Kjell vertelde inderdaad over een hele erge huilbui van Jasper hij vond het allemaal zo zielig voor jullie Jasper, ook voor dat manneke is het heel wat en beseft hij natuurlijk al best veel ook., We blijven jullie blog volgen en kaarsjes branden voor jullie kanjergezin. Succes met het laatste regelwerk hier.

  Francis, Tamara, Bjorn, Kjell en Nils Verrijdt

 5. Rob ief Luc Cas Hesen

  Oei…..en dan is het ineens echt echt…..weg wachten, weg onduidelijkheid….yeeehaaa…duidelijkheid , plannen….inpakken, drukdrukdruk….ook wel weer lekker.Als het dan toch moet , dan maar zo snel mogelijk ook !….super 2 mei…!! Afscheidsfeestje goed getimed dus !!…aftellen maar…12 nachtjes…! …ik pink een traantje en spring tegelijk een gat in de lucht !! ….xxx alles komt goed !!

 6. Els

  poeh, wat snel nu opeens, maar wel fijn na al dat wachten!
  Ik spreek jullie nog wel voor vertrek en tot die tijd veel succes met de laatste dingen regelen.

 7. Fam. Klomp

  Beste Thomas en familie,
  En dan komt het ineens heel dicht bij! We wensen jullie heel veel succes aan de andere kant van de oceaan en hopen dat de behandelingen daar aanslaan.
  Groetjes,
  Willem, Michiel, Robert & Merel

 8. anja

  Gelukkig eindelijk duidelijkheid.
  ik wens jullie heel veel sterkte en geluk voor de aankomende dagen, die zullen hier en daar behoorlijk zwaar zijn. Maar alles voor het goede doel.

  Ik blijf jullie volgen

  gr Anja

 9. Yvonne Poels

  Jeetje, ik krijg ineens ook de kriebels… Wat moet dit spannend voor jullie zijn!
  Nu gaat het dan toch echt gebeuren. En zo snel al! Wel fijn dat je nu weet waar je aan toe bent. ‘k Zie jullie zaterdag!
  Groetjes, Yvonne

 10. Pieter Miranda Milou Mirthe Drabbels

  En plotseling is er de……. datum…..2 mei…..hier hebben jullie naar toegeleeft….tsjonge het gaat nu snel. Spannend allemaal. Maar eindelijk weet je nu waar je aan toe bent en kun je je helemaal richten op Amerika. Zielig voor Jasper dat hij het er zo moeilijk mee heeft, hij beseft het allemaal maar al te goed. Hopelijk vindt hij toch zijn draai in Amerika. We spreken jullie nog wel voor vertrek. Heel veel succes met de laatste dingen regelen en ongelooflijk veel succes in Amerika !!

  Groetjes,
  Pieter Miranda Milou en Mirthe Drabbels

 11. Judith Cornelissen

  Poehee, jeetje….
  Dat is snel! Naar toe geleefd, nu staat het vast.
  Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en nog meer sterkte met het afscheid nemen van alles en iedereen.
  Wij duimen en blijven jullie volgen.

  Dikke knuffel, Judith & Ron, Wout en Sien

 12. jacqueline

  wat super zeg, een datum van vertrek.. kan me voorstellen dat de adrealine giert… Heel veel succes en sterkte met de laatste dingen die jullie nog moeten doen. Ook met Jasper. ik leeft met hem mee.. zo sneu dat hij zoveel dingen moet gaan missen.. Het is nu eenmaal zo maar voor hem wel moeilijk. Ga je er niet schuldig om voelen hoor want dat is niet nodig. Jullie doen het supper.. we blijven jullie volgen…

 13. piet en diny Rooijackers

  Hallo Joan , Charlotte , Jasper , Thomas , Michiel,
  Wat spannend voor jullie allemaal , wat je daar te wachten staat,
  Maar ook heel veel spanning voor alles te regelen , en afscheid nemen van iedereen. Maar wij hopen met jullie mee , dat het allemaal goed gaat komen .
  En blijven jullie volgen , en aan jullie denken.
  Groetjes en veel sterkte Piet enDiny

 14. Fam. Beurskens

  Sterkte met de voorbereidingen, het afscheid nemen en alles wat nu nog nodig is.
  Voor de rest veel succes met de behandelingen daar.

  Groetjes

  Wilko, Monique, Stijn en Laura

 15. marianne arts

  wat is er nog toe te voegen aan al die mooie reacties. Behalve dat ik steeds elke stap volg en mee leef. Ik hoop dat jullie ook een geweldige tijd samen hebben in Amerika en dat die energie helpt om Thomas helemaal beter te maken.! Tot zaterdag
  Marianne

 16. Fam Lensen

  Hoi thomas en familie,

  wat spannend allemaal! we hopen dat jullie allemaal je draai vindt in Amerika en dat alles super positief mag uitpakken!! We blijven jullie volgen,

  groetjes
  Pim, Arno & Yolanda

 17. Monique Philipsen

  Hallo Joan,

  Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe in America.
  Zie overal iets positiefs in, dat zal jullie sterken.
  Ik volg jullie blog en heb respect voor jullie, voor jullie als gezin en als team.

  Groet,
  Monique Philipsen
  Dendron

 18. Annie Versteegen

  Lieve Thomas,Pappa ,mamma en broertjes!
  Wat fijn voor jullie dat de datum nu bekend is,en wat zal het allemaal spannend voor jullie allemaal zijn,maar je weet waar je het voor doet,en ik hoop dat jullie met een gezonde Thomas weer naar huis mogen komen,ik heb heel veel respect voor jullie hoe jullie dit allemaal doen,ik blijf jullie Blog volgen hoe het jullie vergaat,want jullie gezin is vaak in mijn gedachten en de kaarsjes blijven branden voor jullie knappe kereltje Thomas en voor jullie!!
  Heel veel susses en Toi Toi Toi!!!!
  Lieve groetjes Annie Versteegen.

 19. coriene

  Eindelijk duidelijkheid de lang verwachte datum is bekend.
  Wij wensen jullie heel veel succes met de laatste voorbereidingen en als ik nog iets voor jullie kan betekenen, dan hoor ik het graag!
  Liefs, Coriene en Sanne

 20. irma

  Hoi allemaal,

  wat fijn om te lezen dat de datum nu eindelijk bekend is. Donderdag tijdens het etentje heb je nog zo vaak op je telefoon gekeken, maar je hoorde maar niks. En dan is het een dag later dan toch eindelijk zo ver. Wij willen jullie ontzettend veel succes wensen in Amerika, we denken aan jullie!! Groetjes Jeroen, Irma en de kinderen.

 21. Fam Willems

  Eindelijk hebben jullie een datum. We hopen dat het allemaal goed verloopt in Amerika. Daarom wensen we jullie heel veel succes met alles.
  We denken aan jullie. Groetjes de Familie Willems

 22. Paul

  Lieve allemaal,
  Ja, Jasper heeft heel wat te doorstaan. Menigeen schrijft erover. Maar laten we niet jullie eigen inzet, vermoeidheid etc etc vergeten. Ik heb er veel respect voor!
  Het is in ieder geval fijn lijkt me dat er duidelijkheid is qua datum. Het afscheid komt sneller dan gedacht!

  Groetjes,
  Paul

 23. Marianne

  Wauw, wat gaat het ineens snel. Over een paar daagjes vertrekken jullie al.
  Heel veel succes in Amerika en geniet van de laatste daagjes in Nederland.

  Veel liefs,
  Marianne Wieling

 24. Een volger

  Fijn dat het nu eindelijk zo ver is en jullie aan de reis kunnen beginnen! Maar wat zullen jullie ook gemist worden! Iedereen om jullie heen kan niet anders dan hopen en bidden dat USA Thomas en jullie zal brengen wat we er allemaal van verwachten. Heel, heel veel sterkte voor Thomas, jullie als gezin, maar ook de thuisblijvers veel sterkte. En we blijven volgen …..

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>