(Nederlands) Kuur 2 is begonnen.

 

6 Kommentar

Filed under Blog

6 Reacties op (Nederlands) Kuur 2 is begonnen.

 1. Linda

  we wensen jullie weer heel veel sterkte! Wat doet Thomas het goed met jullie samen. Groetjes uit de Pinksterbloem.xx

 2. Nelleke

  Ik hoop dat datgene wat de ouders van Maud en Rosan is overkomen jullie bespaard mag blijven. Thomas is een knokker en jullie steunen hem geweldig. Iedereen denkt aan jullie. Ik steek geen kaarsjes op maar mijn gedachten zijn wel bij jullie.

 3. Saskia

  Hoi daar in Amerika,

  Wij zijn blij te llezen dat bij jullie alles redelijk goed ( is niet het juiste begrip, maar jullie begrijpen vast wat we bedoelen) gaat. Ik heb de blog van Maud ook gevolgd en het is vreselijk wat er met Rosan en Maud is gebeurd. Er zijn geen woorden voor….Ook de site van Lieke heb ik bezocht en het is intens triest dat zij ook aan het verliezen is. We hopen toch dat jullie vol goede moed verder gaan om Thomas beter te krijgen. Het moet gewoon lukken…… We leven iedere dag met jullie mee en kijken ook iedere dag of er weer een nieuwe blog is. Heel veel sterkte en we denken aan jullie….

  Lieve groeten van Carl en Saskia en dikke knuffels van Pim en Sanne voor alle 3 de kanjers….

 4. jacqueline

  ik wens jullie alle sterkte toe wat maar mogelijk is. Verschrikkelijk om te horen dat er weer kinderen veel te vroeg zijn heen gegaan. Waar haal je dan de moed en het vertrouwen vandaan om te blijven vechten tegen zo’n rotziekte. Ik kan me helemaal indenken dat je gevoel er dan niet naar staat om een blog te schrijven.
  Wel goed dat je het gedaan hebt. Thomas doet het super goed.. Probeer dat voor ogen te houden. Ze worden inderdaad snel zelfstandig in dat soort dingen. Ik merk dat hier met Isabella ook. Wat ziekenhuis betreft erg groot, wijs en zelfstandig, maar thuis bij de normale dingen nog even lekker klein en hulp krijgen. Laat het maar gewoon gebeuren. Als Thomas nog even aangekleed wil worden… Straks als hij groot is wil hij dat echt wel zelf doen hoor dus geniet nog even van die momentjes… Blij dat de bijwerkingen nu nog meevallen. Ik ga duimen voor hem dat ze de volgende week ook goed te dragen zijn. Heel veel liefs Jacqueline

 5. Yvonne Poels

  Vreselijk om het slechte nieuws te lezen over de lotgenootjes van Thomas.
  Heb even hun blog opgezocht; echt niet te geloven… Zo verdrietig…

  Joan, Charlotte, Jasper, Thomas en Michiel, houd goede moed, jullie doen het fantastisch!

 6. Cecile

  Beste mensen, af en toe kijk ik op jullie site maar niet te vaak want ik word er zo verdrietig van…. Ik wil jullie dit keer toch even laten weten dat ik met jullie mee leef en de vechtlust van jullie allemaal bewonder. En ik kan me heel goed voorstellen dat het keer op keer schrijven van zo’n blog niet meevalt. Ook daarvoor petje af. Heel veel sterkte en geluk! Ga door! Thomas, dikke knuffel van ons hele gezinnetje.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>