(Nederlands) Lentekriebels

 

5 Kommentar

Filed under Blog

5 Reacties op (Nederlands) Lentekriebels

 1. Monique

  Leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de voorstelling. En wat een geweldige foto met Ernst en Bobbie.

  Liefs,
  Monique, Davy en de meiden

 2. Judith Cornelissen

  Geweldig!
  Knuffel van ons

 3. Een volger

  Goed te lezen dat jullie nu even samen een redelijk “normaal” leven kunnen leiden en kunnen bijtanken en heerlijk samen met de jongens naar een voorstelling kunt gaan! Nu nog een prachtig concert met een fantastische opbrengst, dat geeft moed!

 4. Lotte

  Hoi familie Lutters en lieve Thomas,

  Even een berichtje om te laten weten dat ik jullie nog steeds volg via jullie mooie website. Heel knap hoe jullie je door alles heen slaan en mooi om te lezen dat Thomas zich weer wat beter voelt! Ik wens jullie alvast heel veel succes met de rest van het traject en in Amerika. Zet hem op!

  Groetjes Lotte
  coassistent kinderafdeling Boxmeer okt-dec 2011

 5. Marijke

  Hoi Thomas en familie,

  Wat fijn te lezen, een leuk uitje gehad. Thomas je had toch wel verteld dat jij ook politie bent he tegen Ernst & Bobbie! Wat een leuke foto van jou en Jasper…
  Gelukkig keert de rust wat terug in jullie gezin en kunnen jullie je voorbereiden voor het Amarika traject. Heel veel succes met alles en ik denk aan jullie!

  Lieve groetjes zuster Marijke (uit Boxmeer).

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>