30-10-2011 Weer even los!

De klok is verzet. Thomas heeft prima geslapen en was vanmorgen op een normale tijd wakker. Mama had er iets meer moeite mee. De hele nacht piepjes van het infuusalarm, zusters die op de kamer komen om de piepjes weer uit te zetten, Thomas die moet plassen. Rond elf uur was er lichte paniek. De sonde zat verstopt! Uiteindelijk is de verstopping met spa rood toch opgelost. Gelukkig maar!

Vanmiddag is oma flat, samen met Petra en Mart geweest. En dat was feest, want voor het eerst sinds we weer in Boxmeer zijn, mocht hij ‘los’. Dus geen sonde en geen infuus, maar lekker rondrennen op de gang, dollen met de zusters, bij oma op de rollator rondrijden en oma Jopie laten zien.Hij heeft echt genoten!

Petra had deeg meegenomen om pepernoten te maken. Een super leuk idee, maar Thomas vond het niet fijn om vieze handen te krijgen, en hield het na 1 pepernoot voor gezien. Morgen worden ze gebakken weer in het ziekenhuis bezorgd. Hopelijk vindt hij ze net zo lekker als de chips vanmiddag, waarvan hij 3 bekertjes op at!

De dokter heeft vandaag gezegd dat Thomas dinsdag naar huis mag, als hij geen koorts meer krijgt en zijn bloedwaardes goed zijn. Hij is nu 2 dagen koortsvrij.

3 Reacties

Geplaatst onder Blog

3 Reacties op 30-10-2011 Weer even los!

 1. Anoniem

  Fijn dat het vandaag weer zo goed is gegaan en misschien toch een dag eerder naar huis dan verwacht… we duimen!!!

  groetjes,
  Carl en Saskia

 2. Anoniem

  Wat fijn dat Thomas nog steeds koortsvrij is. We duimen voor jullie dat het zo blijft en dat jullie dinsdag weer naar huis mogen. Groetjes Pieter, Miranda, Milou, Mirthe.

 3. Anoniem

  Zojuist jullie blog gelezen. Om stil van te worden…. We hadden al gehoort over jullie kleine mannetje, maar na het lezen van jullie verhaal zitten wij hier met kippevel! We leven met jullie mee en heel veel sterkte voor jullie allemaal!
  Peter en Woutri

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>