Welkom bij Toekomst voor Thomas

ThomasDeze site gaat over Thomas Lutters een vrolijk en actief ventje, geboren op 8 september 2007. Thomas is herkenbaar aan zijn vriendelijke snoet en zijn aanstekelijke lach. In de zomer van 2011 kreeg Thomas de eerste klachten, hij had pijn aan zijn knie en liep moeilijk. Na een aantal onderzoeken kwam het leven van Thomas en zijn familie helemaal op de kop te staan. Thomas heeft Neuroblastoom-kinderkanker mét uitzaaiingen.

Hoe nu verder? De specialisten in Nederland trekken alle registers open om deze zware vorm van kinderkanker te overwinnen. Echter in Amerika is een nieuwe therapie ontwikkeld die de genezingskans vergroot. Om deze kans mogelijk te maken moest er geld ingezameld worden, vandaar de oprichting van de Stichting Toekomst voor Thomas. Via de stichting, familie, vrienden, bekenden en zelfs onbekenden zijn er tal van acties en initiatieven opgezet om de reis naar Amerika mogelijk te maken.

In mei 2012 was het dan zover, de familie Lutters vertrok naar Amerika met de hoop op genezing. De behandelingen sloegen goed aan en Thomas deed het boven verwachting erg goed. Zo goed zelfs dat Thomas begin augustus 2012 ‘schoon’ was. Helaas was dit geluk van korte duur, halverwege november 2012 kwam onverwachts het schokkende nieuws: de Neuroblastoom is terug. Er is helaas geen hoop meer op wonderen, de trukendoos is leeg…

Namens de Familie Lutters en de stichting willen we iedereen hartelijk bedanken voor alle inzet, steun, medeleven en lieve woorden die zij hebben mogen ontvangen.
We wensen Joan, Charlotte, Jasper, Michiel en vooral ook Thomas heel veel sterkte toe voor de komende zware periode.

Op de blog van deze site kunt u lezen hoe het met Thomas gaat.