De derde kuur gaat van start!

De laatste week hebben we het rustig aan gedaan. Rundum house, zoals ze wel eens zeggen. Natuurlijk zijn we ook wel een keer gaan zwemmen en de kinderen zijn vorige week 3 dagen naar de daycare geweest. Ze vinden het daar zo leuk, vooral Jasper! Hij is vrijdag naar Brusters geweest, een ijssalon waar ze zelf ijs mochten maken, klanten mochten helpen en natuurlijk proeven! Jasper gaat met sprongen vooruit met de taal en verbaast ons elke dag weer! Thomas is ook alle 3 de dagen geweest. Gisterochtend, voordat we naar CHOP vertrokken, is hij zelfs geweest. Er was een grote waterglijbaan waar hij samen met de juf vanaf geweest is (en daarna meerdere malen alleen;-)

 

Op bezoek bij Jayden, erg gezellig!

 

Vorige week mocht Thomas stoppen met de accutanepillen en we kunnen nu pas zeggen dat zijn lippen weer wat beter zijn. Niet meer van die grote vellen die er elke dag afvallen… We zijn afgelopen maadag begonnen met de GM-CSF, de prikjes in het been. Dit keer doen we het zonder insuflon, omdat meneertje het zo ook wel best vindt. Het gaat elke dag makkelijker.

Maandag hebben we Jan en Ria (opa en oma Lutters) van het vliegveld gehaald. Het was een erg fijn weerzien en het gaf ons allemaal een boost om er weer voor te gaan! De laatste week was de heimwee namelijk best hevig, ook bij de kinderen en waren we aardig  ‘op’. Het scheelt zoveel om aanspraak te hebben en een gedeelte de zorg over te kunnen laten  aan anderen, het zijn de kleine dingen die het doen! Opa en oma moeten wel erg wennen aan de temperatuur hier. We hebben net de vierde hittegolf gehad. Morgen wordt het een koele dag met hopelijk een beetje regen. Alles is hier dor en droog. Opa kan zijn ei kwijt in de tuin, die een beetje achterstallig onderhoud heeft opgelopen. Helaas wordt hij door de temperatuur regelmatig teruggefloten, het is gewoon  niet te harden!

Michiel helpt opa de stoep schoon krabben.

Op het moment dat ik deze blog schrijf, is thomas erg rustig, onder invloed van Tylanol, Morfine en Benadryl. Over een klein half uurtje wordt de CH 14.18 aangesloten en gaat de 3e kuur echt van start.
Gisteren heeft de dokter ons het schema gegeven voor de scans. Deze zullen plaatsvinden op 30 juli en 31 juli. Op 1 augustus krijgen we dan de uitslag. We vinden het erg spannend en zijn daardoor ook best gespannen.
Ook hebben we de uitslag gekregen van het erfelijkheidsonderzoek. Omdat Thomas 2 primaire tumoren had, wilden ze dit goed uitzoeken. De uitslag is goed, het is geen erfelijke variant.

Kuur 3, met de opkikker van oma Ria.

Tot zover, vanaf nu zullen er weer wat meer blogs verschijnen om iedereen op de hoogte te houden van deze kuur.

7 Reacties

Geplaatst onder Blog

7 Reacties op De derde kuur gaat van start!

 1. Natalie Visset

  Wat fijn om te horen dat het geen erfelijke variant is! Gelukkig!
  Heel veel sterkte en succes de komende kuur. Met opa en oma in de buurt moet het gewoon goed gaan!
  Groetjes, Natalie

 2. Monique

  Wat een super goed nieuws dat het geen erfelijke variant is. Heel veel sterkte met kuur 3. Doe Jasper heel veel groetjes van Rani. Ze mist hem en zegt dat Jasper haar beste vriendje is.
  Dikke knuffel

 3. gemma

  Inderdaad wat een goed nieuws van het erfelijkheidsvariant. Wij wensen jullie sterkte deze week.Fijn dat Jan en Ria nu bij jullie zijn het komt zo te lezen op een goede moment.Probeer te genieten van de goede momenten.Groetjes aan iedereen en dikke knuffels aan jullie boys.Gemma

 4. Marcia

  Wat ben ik blij om te lezen dat het geen erfelijke variant is, werkelijk een opluchting. Nu nog duimen voor goede uitslagen van de scans. Succes met de derde kuur. Ik hoop dat Thomas er niet te veel last van heeft. We blijven DUIMEN! Heel veel liefs en dikke knuffels uit het kikkerlandje.
  Groetjes Marcia en de bubs.

 5. Marianne Timmermans

  Heel fijn dat het geen erfelijke variant is. Geniet van alle positieve dingen. Thomas succes met je derde kuur, je bent een kanjer!.
  Leuk dat opa en oma er zijn.
  Groetjes Marianne.

 6. jacqueline

  wat een opluchting dat het geen erfelijke variant is.. Ik hoop heel hard dat de scans ook een goede uitslag hebben.

  Thomas doet het zo supper..

  Veel liefs Jacqueline

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>