(Nederlands) Washington DC

 

8 Kommentar

Filed under Blog

8 Reacties op (Nederlands) Washington DC

 1. Yvonne Poels

  Weer mooi verteld allemaal! Fijn dat jullie samen met opa en oma nog leuke dingen hebben kunnen doen. Volgens mij komen de andere opa en oma toch ook al snel een keertje, of heb ik dat verkeerd?
  Succes weer met ‘studeren’; lijkt me idd erg lastig, om er weer aan te beginnen…
  Ik ga nu ook weer aan de slag, ga zo meteen voor de 1e keer naar school, even rustig opstarten. Groetjes, Yvonne

 2. gemma

  Wat fijn dat jullie nu extra kunnen genieten na het goed bericht van Thomas. Het is jullie van harte gegund naar een heftige,onzekere tijd. Deze blog zegt heel veel hoe jullie nu voelen.Mooie foto`s van de jongens en jullie als ouders en grootouders.Fijn dat jullie extra hulp kregen van opa Jan en oma Ria. En dat ze deze blijschap met jullie hebben mogen meemaken.Ze gaan met een goed gevoel terug en dat vind ik erg fijn voor hun beiden.Zo te zien hebben ze ook genoten om bij jullie te zijn.Op naar de 4de kuur dit zal zeker een ander gevoel geven. Fijne weken volgende week met opa Hans en oma Henny.Geniet ervan.

 3. Marianne Timmermans

  Wat fijn dat jullie nu even hebben kunnen genieten na het goede bericht van Thomas. Leuk om te zien dat opa en oma het samen met jullie genieten en dat de andere opa en oma ook komen. Kunnen jullie het nog een keertje vieren! Veel succes bij het vervolg. Moed houden. Ik vind jullie allemaal kanjers!!
  Groetjes Marianne.

 4. jacqueline

  Wat fijn dat opa en oma zijn geweest en dat de andere opa en oma er aan komen. zeker de de zware kuur die gaat komen. Lijkt me lastig uit te leggen aan de kinderen waarom de kuur doorgaat terwijl er geen kankercellen meer zijn.

  Mooie foto’s hebben jullie gemaakt. Fijn dat jullie toch die momenten kunnen nemen om even te genieten en er opuit trekken zeker met de kuur die er aan komt.

  Heel veel sterkte ermee.
  liefs Jacqueline

 5. irma

  Hoi luitjes,

  Door de vakantie had ik het goede nieuws even helemaal gemist!!! Wat een opluchting moet dat voor jullie zijn. Super zeg. Jullie stralen ook allemaal op de foto’s. Errug fijn om te zien. Heel veel liefs.

  Groetjes Irma

 6. Peter Francken

  Succes met de 4e kuur en geniet van de ondersteuning van de opa’s en oma’s.
  Heel veel groeten uit Venray
  De kermis is weer weg dus de rust is ook weer terug.

  Groet Peter

 7. Een volger

  Het gonst in Venray: de goede berichten over Thomas! Meer dan fantastisch en iedereen is even blij! We hopen dat jullie je tijd in de States nog goed doorkomen en fijn dat de “andere” opa en oma ook nog komen.

 8. Tamara

  wauw dan kom je thuis van je vakantie en het enige nieuws wat je boeit is hoe is het met Thomas. En dan log je in en dan Yes wauw kippenvel wat zijn wij zo super blij voor jullie. Geniet van de mooie momenten en succes bij de volgende kuur., fijn dat de andere opa en oma jullie komen ondersteunen.
  (hopelijk hebben de jongens hun kaarten ondertussen gekregen dat vroegen ons jongens als eerste toen we thuis kwamen.)
  Liefs Fam Verrijdt

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>