(Nederlands) Zoo, zoo

 

4 Kommentar

Filed under Blog

4 Reacties op (Nederlands) Zoo, zoo

 1. jacqueline

  wat een leuk idee zeg van een toetjesboekje.. We hebben zojuist een exemplaar besteld… geweldig dat de bloedwaardes zo goed zijn. Luca was helemaal blij dat hij met juf Charlotte op skype was geweest… ‘s avonds hebben we nog even samen op de werledbol gekeken waar jullie nu wonen…
  Isabella roept ook al iedere keer als ze ergens de foto van Thomas ziet..kijk dat is Thomas he? Heel veel plezier morgen bij de makelaar samen met al die nederlandse gezinnen. Zal wel erg fijn zijn om gewoon te kunnen praten zonder naar de juiste woorden te moeten zoeken. Geniet er maar van..

 2. Monique

  Hallo, geniet maar een van de redelijke ‘rust’ die jullie nu hebben.
  Even weer lekker met zijn allen.

  Groetjes

  Wilko, Monique, Stijn en Laura

 3. Peter FRA

  Het toetjesboek een mooi initiatief.
  Vandaag de laatste schooldag op DC en vanmiddag drinken we er 1 van jou eeehhhhh op jullie.

  Hou jullie taai en blijf van de mooie dingen genieten in de states.

  Groet Peter Fra

 4. Els

  Hallo allemaal,
  Lekker in de tuin genieten van de vakantie die is begonnen en eindelijk een beetje mooi weer. Vrijdag hebben we bij mij in de tuin afscheid genomen van de collega’s die weggaan en van het enerverende jaar. Jammer dat je er niet bij kon zijn, Charlotte. Maar volgend jaar ben je er weer bij, zeker en vast!
  Het was erg leuk om jullie dinsdag op Skype te zien op school, de kinderen vonden het fantastisch en de collega’s vonden het erg leuk je weer eens te ‘zien’ en te spreken. Leuk dat de dierentuin zo mooi was, goed dat jullie steeds weer zo weten te genieten van de kleine dingen samen. Sterkte voor Thomas weer en hopelijk ziet zijn buik er al weer beter uit! Groetjes voor jullie allen. Els en natuurlijk van Edward.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>