Zoo, zoo

Gisteren zijn we naar Philadelphia Zoo geweest. Meteen de dag na de kuur, was dat natuurlijk wel wat veel gevraagd van Thomas, maar het weer was uitstekend en daar wilden we gebruik van maken. Bovendien hadden we wel een verzetje nodig. Even eruit met het hele gezin, na twee weken gescheiden geleefd te hebben.

Het park was, wat we totaal niet verwachtten, erg mooi. Heel verzorgd, een verscheidenheid aan dieren en goed gebruik gemaakt van de ruimte die er is. We kunnen nu alle dieren tot in detail benoemen, maar dit keer houden we het kort: we hebben genoten! We gaan er zeker nog een keer terug, als Thomas goed opgeknapt is.

Vandaag was de chop-controle-dag. Joan is er met Thomas heen geweest. Al met al duurde het erg lang, omdat ze moesten wachten op de bloeduitslagen. Thomas zijn buik is (nog steeds) erg opgezwollen en de dokter wilde zeker weten dat het bloed goed was, voordat ze naar huis mochten. Gelukkig was het bloed goed, erg goede waardes zelfs! De opgezette buik kan van het vastgehouden vocht komen en moet de komende dagen minder worden, anders moeten we aan de bel trekken.

Intussen heb ik het hele huis opgeruimd en gepoetst, wat hard nodig was na twee weken CHOP.
Morgen wordt een rustige dag, de kinderen naar de daycare en wij administratie etc. Thomas start morgen weer met twee weken accutane pillen, niet echt leuk, maar voor het goede doel!
Vrijdag zijn we uitgenodigd bij de makelaar die voor ons dit huis heeft geregeld. De andere Nederlandse gezinnen komen ook bijna allemaal. Lijkt gezellig te worden!
Tot zover… zolang er niks nuttigs en nieuws te vertellen is even geen blog. De website is iets aangepast (met dank aan Davy, onze webdesigner), zodat er voortaan op de homepage staat wat de laatste berichten zijn. Zo is er vandaag de link opgezet van het kookboekje ‘Een Toetje voor Thomas’. Een erg leuk initiatief, waarvan Huub Stapel ambassadeur is.

4 Reacties

Geplaatst onder Blog

4 Reacties op Zoo, zoo

 1. jacqueline

  wat een leuk idee zeg van een toetjesboekje.. We hebben zojuist een exemplaar besteld… geweldig dat de bloedwaardes zo goed zijn. Luca was helemaal blij dat hij met juf Charlotte op skype was geweest… ‘s avonds hebben we nog even samen op de werledbol gekeken waar jullie nu wonen…
  Isabella roept ook al iedere keer als ze ergens de foto van Thomas ziet..kijk dat is Thomas he? Heel veel plezier morgen bij de makelaar samen met al die nederlandse gezinnen. Zal wel erg fijn zijn om gewoon te kunnen praten zonder naar de juiste woorden te moeten zoeken. Geniet er maar van..

 2. Monique

  Hallo, geniet maar een van de redelijke ‘rust’ die jullie nu hebben.
  Even weer lekker met zijn allen.

  Groetjes

  Wilko, Monique, Stijn en Laura

 3. Peter FRA

  Het toetjesboek een mooi initiatief.
  Vandaag de laatste schooldag op DC en vanmiddag drinken we er 1 van jou eeehhhhh op jullie.

  Hou jullie taai en blijf van de mooie dingen genieten in de states.

  Groet Peter Fra

 4. Els

  Hallo allemaal,
  Lekker in de tuin genieten van de vakantie die is begonnen en eindelijk een beetje mooi weer. Vrijdag hebben we bij mij in de tuin afscheid genomen van de collega’s die weggaan en van het enerverende jaar. Jammer dat je er niet bij kon zijn, Charlotte. Maar volgend jaar ben je er weer bij, zeker en vast!
  Het was erg leuk om jullie dinsdag op Skype te zien op school, de kinderen vonden het fantastisch en de collega’s vonden het erg leuk je weer eens te ‘zien’ en te spreken. Leuk dat de dierentuin zo mooi was, goed dat jullie steeds weer zo weten te genieten van de kleine dingen samen. Sterkte voor Thomas weer en hopelijk ziet zijn buik er al weer beter uit! Groetjes voor jullie allen. Els en natuurlijk van Edward.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>