Een geweldige week!

Afgelopen week zijn wij flink verwend in Villa Pardoes. Vrijdag werden we ontvangen samen met zeven andere gezinnen. Ieder gezin had zo zijn eigen reden om in de Villa te zijn.  Het was erg toevallig dat wij een lotgenootje van Thomas troffen. Noa Hilbrink, die gelukkig tot nu toe wel schoon is na terugkomst uit Amerika. We hebben veel met elkaar gedeeld over de hele periode dat onze kinderen behandeld werden en natuurlijk over Amerika. Wij hebben dit als een verrijking van deze week ervaren. Familie Hilbrink, bedankt!
Het begon met een uitleg over de week en een lekker warm buffet. Het huisje waarin wij zaten was “Sneeuwwitje”. Niet helemaal het thema wat de jongens gekozen zouden hebben, maar omdat wij met spoed op de lijst zijn gezet, was dit het huisje dat nog vrij was (denken wij). De kamer was geheel in sprookjesstijl  met een boom als kast, heel veel vlinders en de zeven dwergen. In het hele huisje stonden rode appels op de vensterbanken, die er helaas steeds vanaf vielen. Hoe irritant ;-)

De Villa bestaat uit een grote gemeenschappelijke ruimte met een glijbaan, grote zandbak (binnen!), chocomelautomaat (die gaan we zeker missen, haha!), whirlpools (die helaas na een paar dagen buiten gebruik waren), heeeel veeeel speelgoed, snoezelruimte, boekenkast, spelletjeskast (we hebben meerdere keren gezellig spelletjes gedaan ‘s avonds als de kids op bed lagen) en nog veel meer!

Met de ouders van Noa Catannen, gezellig!

Aan de gemeenschappelijke ruimte vast zaten de acht huisjes waarin we konden eten en slapen. Eigenlijk is het zo lastig uit te leggen. Je moet er gewoon geweest zijn. Nouja, als gast dan. De reden dat je er mag zijn is zeker niet leuk.

In de gemeenschappelijke ruimte.

In de circuskamer van fam. Hilbrink.

We konden kiezen uit een groot aanbod van Villa Pardoesarrangementen. Zo konden we gratis naar de film, de Beekse Bergen, Toverland, een subtropisch zwembad en er waren kortingen geregeld bij verschillende restaurants in de buurt.
Wij zijn uiteindelijk zondags naar de Beekse Bergen geweest, waar we een interessante bussafari gemaakt hebben. Het was die dag zo’n slecht weer, dat de Efteling geen optie was. De meeste dieren stonden binnen vanwege de sneeuw, maar de buschauffeur heeft ons even meegenomen naar de giraffenloods achter de schermen. Indrukwekkend hoe groot die beesten zijn!

Ook was er iedere dag een programma in de Villa. Knutselen, schmincken, een optreden van twee clowns, een goochelaar, Reiki (voor mams), een karaoke-avond en een bezoek aan de bakker. Ook hebben we een fotoshoot gehad, waarvan we de foto’s over een paar weken ontvangen.
De kinderen mochten bij de bakker broodjes en koekjes bakken en een taart versieren. Dit ging met de nodige grapjes gepaard, zoals bijvoorbeeld dat iedereen een spuit slagroom in z’n mond kreeg. Ook hiervan een paar fotootjes!

Tot slot een paar leuke foto’s van de Efteling, waar we 4 van de 6 dagen geweest zijn.  Jasper heeft zijn angst overwonnen en is verschillende keren in de python geweest. Michiel is in de bobslee geweest, hoe stoer! En Thomas, die kon geen genoeg krijgen van Joris en de Draak (de houten achtbaan) en is zelfs in het giga-schip geweest. Hij liever dan ik!

Jasper in de rode jas!

We hebben de show “Raveleijn” ook gezien!

Kortom, een week waarin we ons absoluut niet verveeld hebben, sterker nog, we hebben ervan bij moeten komen. Ik heb lang niet alles verteld in deze blog, maar het is een impressie. We hebben alle zorgen even kunnen vergeten en hebben genoten!  Alle vrijwilligers en medewerkers van Villa Pardoes; enorm bedankt!!!!

En Inge, het was fijn om jou erbij te hebben. Je hebt ons veel geholpen. Dankjewel dat je mee wilde!

9 Reacties

Geplaatst onder Blog

9 Reacties op Een geweldige week!

 1. Fam. Beerkens

  Wat een geweldig leuk verhaal. Fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben!
  groetjes van fam. Beerkens

 2. Piet en Diny

  Hallo allemaal.
  Wat leuk om te lezen, en wat fijn dat jullie zo genoten hebben.
  En even je zorgen vergeten, jullie hebben het zo verdiend.
  Groetjes van PIet en Diny

 3. gemma

  Hoi Familie.
  Wat fijn dat jullie hebben genoten we vinden het zo fijn voor jullie allen. Even een andere omgeving en fijn dat de fam.Hilbrink ook deze week er was.
  Inge je zal ook wel genoten hebben en inderdaad fijn dat je een extra hand voor hen was.Maandag zal ik de blije gezichten weer van jullie zien.

 4. monique

  Fijn dat jullie zo genoten hebben.

  Groetjes fam. Beurskens

 5. Anouk

  Wauw wat en mooie week voor jullie, fijn om te lezen.
  Charlotte, jij was vast sneeuwwitje met je 4 dwergen en een dwergin. ;-)

 6. Marianne Timmermans

  Fijn dat jullie zo genoten hebben samen.
  groetjes Marianne Timmermans

 7. Jacqueline

  Wat fijn dat jullie een hele leuke week hebben gehad. Leuke foto’s van de kids.
  Heel veel succes deze week met de scan die komen gaat.

 8. Hay en Ans

  Erg fijn, dat jullie samen een heerlijke week hebben gehad en samen hebben kunnen genieten.
  Groetjes Hay en Ans

 9. Mieke Barents

  Super om heel even alleen maar te hoeven genieten!
  Geweldig zo’n weekje voor jullie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>