Een groot verschil met gisteren.

Wat een verschil met gisteren! Thomas is vanochtend naar het plein geweest om Carnaval te vieren. Met zijn politiepak aan togen we tegen 10.15 uur met paal en buggy richting plein, waar de dansmarietjes al bezig waren.  Er waren veel kinderen van beide afdelingen. Het was er dus gezellig druk! Meteen daarna heeft onze flinkerd een clowntje geknutseld. Een ander kind was mensen aan het schminken. Dat zag er leuk uit en wilde Thomas ook wel! Vervolgens heeft hij ruim een half uur!! staand mensen geschminkt. De zuster, mama en nog vele anderen. Zelfs Prins Carnaval heeft een mooie zwarte baard gekregen. Op het allerlaatste moment kwam papa binnen, die rood gemaakt werd..

Thomas verbaasde niet alleen ons met zijn supergoede bui, maar iedereen keek zijn ogen uit, toen Thomas op het podium ging staan dansen samen met de dansmarietjes en prins! Ik heb het staan filmen met tranen in mijn ogen!

Rond twaalven gingen we terug naar de kamer, waar hij toch wel ietwat uitgeput graag op zijn schone bedje ging liggen. Later in de middag zijn opa en oma met Jasper op bezoek geweest. Samen zijn ze op het plein gaan tafelvoetballen en tafeltennissen.

Thomas heeft vandaag overdag niet meer gespuugd. Wel ligt hij nog vaak aan zijn keel te voelen. We weten niet zo goed waarom hij dat doet. Praten doet hij ook bijna niet. Hij gebruikt veel gebaren en wijst alles aan wat hij wil. Wij snappen er niks van, dat een kind met zo’n kuur achter z’n kiezen er toch zo goed aan is. We weten dat de echte dip nog moet komen, maar deze dag nemen ze hem (en ons) niet meer af! De vervelende dag van gisteren is zo gauw vergeten.

Voor mensen met een I-pad of iets anders wat een hekel heeft aan windows, of mocht je het fimpje om een andere reden niet kunnen bekijken. Probeer anders deze link

CarnavalRadboud

13 Reacties

Geplaatst onder Blog

13 Reacties op Een groot verschil met gisteren.

 1. Jordy Kleyn en winfried en gea

  Hoi,hoi
  Wat een super kanjer op het podium.Wouw!!! Verder veel sterkte de komende tijd. Wij zijn in gedachte bij jullie.

  Winfried,Gea en Jordy.

 2. Yvonne Poels

  Wat fijn dat het vandaag zo goed ging! En dan ook nog zo staan te dansen op het podium, wat is het toch een kanjer!!! Groetjes, Yvonne

 3. Mama van Isa

  Inderdaad geweldig om te zien was het vanmorgen, er verscheen zelfs een glimlach op z’n gezichtje!

 4. Sanne

  Wauw wat mooi om te zien!!
  Ik volg Thomas zijn blog al vanaf het begin, maar heb nog nooit gereageerd.
  Dit filmpje zorgde bij mij ook voor tranen in mijn ogen. Heerlijk om Thomas zo te zien!
  Veel sterkte nog de komende tijd!

  Knuffel voor jullie allemaal!
  Sanne (uit Horst)

 5. Woutri

  Joan en Charlotte,
  Wat heerlijk en ontroerend om dat filmpje te zien. Ongelofelijk!!
  Voor de komende tijd kan ik alleen maar zeggen..Hou jullie haaks!!

 6. anja

  Tot tranen geroerd, wat een KANJER!
  Wat fijn dat hij toch nog even kan genieten van carnaval, al is het mat al zijn eigen toeters en bellen aan zichzelf.
  Hou jullie goed allemaal!!

  gr Anja

 7. iefke en de mannen

  Hier ook tranen om die kanjer van een politie agent daar op dat podium! ….Trots op dit sterke mannetje! ….dikke knuffel !…..

 8. Gladys

  Zo mooi, zo bijzonder…….

 9. mieke

  …. Tja, carnaval doet wonderen, laat bij vele de winterdepressie verdwijnen, ook Thomas vergeet even de ellende (voor zover dat mogelijk is). Zo wil je de tijd sneller laten tikken, en zo wil je ‘m even stil zetten. Gelukkig heb je dan een camera bij de hand! Ik hoop dat vandaag weer zo’n dag wordt!

  Groetjes Mieke

 10. wauw! met tranen in me ogen kijk ik het filmpje hoe hij daar zo staat te dansen de kanjer! wat is het tog een dappere ventje geweldig! jammer genoeg kon ik er niet bij sijn omdat mijn wont toen pas wert versorgt dus daar baalde ik wel heel erg van want ik wou tomas graag weer sien! heeeel veeel sterkte maar weer in deese komende tijt ik denk heel veel aan jullie!

  veel liefs en een dikke betersgaps knuffel voor tomas van angela

 11. Els

  Wat een prachtig filmpje! Je ziet hem genieten. Het carnaval vieren zit hem in het bloed, dat kun je wel zien! Fijn dat er ook van dit soort ‘geniet’ momenten zijn!
  Een warme groet vanaf een winderig Texel!
  Els en Edward

 12. Eva

  Hee Thomas
  Het was heel gezellig om voor jou en de andere kinderen te dansen
  Veel sterkte
  Groetjes Eva

 13. Eva

  Thomas
  Heel veel sterkte
  En ik ben in dat rode pakje met oranje haar als je het wil weten
  Jij Kan goed dansen
  van Eva

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>