En de uitslag is…

Goed! De ct-scan en de MIBG-scan waren goed. Er was nog maar weinig aktiviteit in Thomas’ buik te zien. Alleen het plekje van de tumor, wat niet weggehaald kon worden i.v.m. een belangrijk bloedvat, was nog zichtbaar. Dit plekje wordt met de komende bestralingen aangepakt. Vanaf maandag a.s. begint Thomas aan de bestralingen, 17x. Dit gebeurt alleen op werkdagen. We hebben het rooster al gekregen. Het is fijn dat alles op de middagen gepland staat, zodat Thomas ‘s morgens lekker naar school kan (als hij niet te moe is/wordt).

Thomas is weer lekker aktief. In de ochtend lekker naar school ( de waterpokken zijn al een week niet meer gesignaleerd op school;), ‘s middags bijkomen van de ochtend.
Wij hebben intussen een hele lijst af te werken van zaken die nog geregeld moeten worden. Vandaag stond o.a. de zorgverzekeraar op het lijstje en nog wat andere zaken in Venlo. Pfff….

We zijn blij dat we weer thuis zijn. We merken aan de kinderen ook dat het weer voor iedereen wennen is. Zo vinden ze het vervelend als wij ergens naar toe gaan. Ze willen het liefst dat we de hele dag thuis blijven. Jasper vindt het lastig dat Thomas ‘s middags thuisblijft en dat hij dan alleen naar school moet.¬† We proberen, tussen alle werkzaamheden door (regelen van zaken rondom de reis en ons werk op school weer oppakken), zoveel mogelijk tijd met de kinderen door te brengen. Samen met ze koken, boekjes lezen. Muziek hard aan en lekker met z’n allen¬†dansen in de kamer! Voorheen stonden we er niet zo bij stil, maar juist nu zijn dit de momentjes dat we extra genieten van ons gezinnetje. Alles lijkt veel intenser!

 

2 Reacties

Geplaatst onder Blog

2 Reacties op En de uitslag is…

  1. Els

    Fijn dat het zo voorspoedig verloopt en dat jullie zo genieten van het samenzijn! Blijf dat vooral doen, naast al het geregel dat ook moet gebeuren. Kies maar lekker voor elkaar en voor jezelf!
    Groetjes Els

  2. Fam Willems

    Geweldig hoe jullie Thomas het doet en jullie als ouders ook, er wordt erg veel van jullie gevraagd. Geniet van elk moment dat jullie samen zijn, want die zijn goud waard. Heel veel succes voor de komende weken met de bestralingen. Hopelijk gaan deze zonder niet al teveel bijwerkingen.
    Groetjes de Fam. Willems

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>