Het houdt niet op….

Deze week is, na de bestraling van maandag, erg onrustig geweest. Thomas heeft last gekregen van de morfinepleister en heeft dinsdag veel overgegeven en getranspireerd.
Woensdagochtend  hebben we hem beneden op de bank gelegd en kregen we hem niet goed wakker. Hij was nauwelijks aanspreekbaar en had kleine pupillen. De huisarts was binnen tien minuten hier. Het bleek een erg lage bloeddruk te zijn, wat ook een bijwerking kan zijn van de pleister.

Ondanks de morfinepleister en de 4x paracetamol (pcm) bleef Thomas last houden van pijn aan zijn RECHTERbeen. (maandag is zijn linkerbeen bestraald)
Een lang verhaal kort: van 4x pcm naar 6x pcm, maar ook dat bleek te weinig. Deze week hebben we elke dag de oncoloog aan de telefoon gehad. Gisteren toch maar besloten dat zijn rechterbeen vandaag ook bestraald zou worden. Vanwege de belasting van Thomas is er voor gekozen om het hele bovenbeen aan te pakken, want als we precies de juiste plek willen bestralen is er weer een MIBG-scan nodig en daar hadden we de tijd niet voor.
Vandaag hebben we dus weer een dag doorgebracht in het Radboud. Tussen de ct-scan en de bestraling in zijn we gezellig bij Rick en zijn moeder op bezoek geweest, die op dit moment aan de chemo zit. (Rick is een schoolgenootje van Thomas uit de andere kleuterklas)

En nu…. gaan we gauw naar de tweede dag van de vierdaagse, want dát zijn de dingetjes waar we van proberen te genieten! Thomas heeft er zin in. Wandel ze allemaal!!!

10 Reacties

Geplaatst onder Blog

10 Reacties op Het houdt niet op….

 1. Miriam

  Wat een stress zeg! Hou jullie taai! Genieten samen van de Vierdaagse! X

 2. Anouk Hein Nikki Levi en Wess

  Ppffff, lastig…..jullie blijven kanjers

 3. Peter, Miranda, Irma en Evie

  Hoe houden jullie het vol ? Wij hebben die “extra’s” van jullie allemaal niet en toch hebben we al het gevoel dat we tijd te kort komen! Ik heb jullie vanavond toch weer zien lopen bij de vierdaagse. Voor jullie kun je alleen maar diep, diep respect hebben.

 4. Monique

  Sterkte en probeer inderdaad te genieten van de dingen die wel gaan.
  Tot vanavond bij de A4D.

 5. Monique

  Sterkte en probeer inderdaad te genieten van de dingen die wel gaan.
  Tot vanavond bij de A4D.

 6. Hay en Ans

  Wij kunnen alleen maar zeggen, heel veel sterkte.

 7. Mieke

  weet niet wat ik nog kan zeggen, sterkte in elk geval…

 8. Marianne Timmermans

  Ben in gedachten bij jullie. Heel veel sterkte!

 9. Wendy

  Heel veel sterkte…wat een kanjertje hebben jullie daar…dapper ventje…

 10. Mieke Barents

  Het is al vaak gezegd, en dat geeft aan hoe belangrijk het is om van alle kleine dingen proberen zoveel mogelijk te genieten met jullie allen!
  Sterkte gewenst in deze hectische en onrustige tijd voor jullie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>