Kuur 5 is begonnen!

Vanmorgen zijn we met een volle kofferbak weer richting Nijmegen gereden. Aangezien de bloedwaardes vorige week tijdens het nachtelijke avontuurtje in Boxmeer al goedgekeurd waren, wisten we al dat de kuur door zou gaan. De knuffel Chemo-Kasper is ook meegegaan. Die hoort erbij tijdens een kuur.

Een beetje later dan gepland begon de kuur, de spoelvloeistof liet op zich wachten. De verpleging heeft 3x gebeld naar de apotheek voordat het er was. Nu loopt het hele schema 2 uur uit, maar dat wordt deze week weer ingehaald.

Als alles goed gaat, mag Thomas 1-1-2012 naar huis. Deze kuur is dezelfde als de eerste, waar Thomas zo ziek van is geweest. Hopelijk verdraagt hij het nu beter, want anders nemen we hem pas mee naar huis als de bijwerkingen voorbij zijn.

Tot nu toe gaat het prima met ons boefje. Thomas heeft zich vandaag goed vermaakt met de duplo, houten trein en zijn Nintendo. We zijn straks nog even naar het plein geweest, waar we nog een voetbalwedstrijdje gedaan hebben. Zojuist vroeg hij  zelfs om een boterham met hagelslag en appelsap! En de verdiende kralen heeft hij ook al geregeld. De pleisters op zijn buik zijn ververst. Zonder piepen of protest dit keer, want als hij de pleisters er zelf af mag trekken, gaat het kei goed!!!

4 Reacties

Geplaatst onder Blog

4 Reacties op Kuur 5 is begonnen!

 1. jacqueline

  succes met de kuur.
  Lekker naar huis zou een mooie start zijn van het nieuwe jaar.
  Ik hoop voor jullie en voor Thomas dat hij dit keer er niet zo ziek van wordt.
  liefs Jacqueline

 2. Bram Keunen

  Ha Thomas, fijn dat je mijn Nintendo leuk vindt. Succes met je 5e chemo. Ook van papa en mama. Groetjes, Bram

 3. Vera

  Succes met de kuur. Zet hem op! Ik hoop dat hij er dit keer niet zo ziek van is. Hou jullie haaks!

 4. gemma

  Thomas wat ben je toch een kanjer en je weet jezelf goed te vermaken ondanks dat je door de lijnen nu beperkt bent in je vrijheid. Wij hopen met ons allen dat je deze kuur goed doorstaat.Wij denken aan jullie.
  liefs mick gemma kelly kisa en ruud

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>