Make a Wish

Afgelopen donderdag was het dan zover… We werden ‘s middags om 14 uur opgehaald met de taxi om naar Schiphol te gaan. Op dat moment wisten de kinderen nog van niks. Wel dat we weg gingen, maar niet waar we heen zouden gaan. Natuurlijk wisten wij het wel, want we moesten de koffers inpakken.
Toen we aankwamen werden we naar het Sheratonhotel gebracht.  We hebben daar heerlijk gegeten en geslapen. ‘s Morgens moesten we om half 7 klaar staan in de lobby. Een medewerker van Axxicom heeft ons begeleid tot we in het vliegtuig zaten. Echt geweldig! Overal voorrang, heel anders dan toen we naar Amerika gingen. Donderdagavond bij het eten hebben we ze verteld waar we heen gingen. Ze waren dolenthousiast! En Thomas zei meteen:”Dat is mijn liefste wens!” Dit zinnetje heeft hij nog vaak herhaald afgelopen week! Om 10 uur kwamen we aan in het hotel van LEGOLAND!!!!
Er stond een piraat klaar, van wie de kinderen elk een grote doos lego kregen. Wat een ontvangst! Hij zou ons een rondleiding geven in het park, maar we waren allemaal zo moe, dat we dat een uurtje later pas gedaan hebben. Toen de rondleiding afgelopen was zijn we nog een half uurtje gebleven, maar de rest van de middag hebben we op de hotelkamer doorgebracht. We waren allemaal kapot, iedereen heeft geslapen tot 16 uur!

Er was natuurlijk ook veel gebeurd de dagen voordat we vertrokken. Thomas heeft nadat hij bestraald is nog zoveel pijn gehad, dat we tot een uur voor vertek getwijfeld hebben of het hele feest wel door kon gaan. Mensen die op facebook zitten hebben dit allemaal wel meegekregen. Even kort: de bestraling kan de pijn (die al hevig was) in eerste instantie verergeren. Dat was bij Thomas ook het geval. Hij had niet genoeg aan  4x 500 mg paracetamol en 6x 30 mg tramadol. Hij heeft er op de valreep nog 3x daags diclofenac bijgekregen. Het zien dat je kind pijn heeft, de onmacht…het is slopend!

Maar goed. We zijn in Legoland geweest. Alles was perfect geregeld. Het park zelf is erg mooi. Voor elke leeftijd genoeg te doen. Thomas vond de drakenachtbaan het mooiste en noemde hem ‘Joris en de Draak’, haha!  En Jasper vond de ruigere achtbanen en de vliegtuigsimulator geweldig. Michiel verveelde zich niet in de safariautootjes. En hij durfde al helemaal alleen in de froghopper, zie foto.

Bijna alle decoratie in het park is gemaakt van lego.
De hotelkamer had legobehang, maar ook lego om lekker mee te spelen. Er zijn in het hotel op veel plekken grote bakken lego, maar ook een pooltafel, voetbaltafel,  glijbaan en filmhoekjes.  De jongens hebben zich geen moment verveeld. Het leuke was dat ze ook alleen door het hotel mochten lopen, zodat wij ook af en toe een rustmomentje hadden.

Gisteravond waren we laat terug. We kijken terug op een geslaagd weekend met heel veel mooie momenten. Die pakken ze ons niet meer af!

Met Thomas gaat het wel weer iets beter. We zijn de pijnmedicatie aan het afbouwen, maar helemaal weglaten zal (voorlopig) niet gaan lukken. Dinsdagmiddag zijn de jongens alweer naar school geweest.

De olifanten zijn ook van lego!

Een kijkje in de cockpit, bijzonder!

13 Reacties

Geplaatst onder Blog

13 Reacties op Make a Wish

 1. Judith

  Wat een geweldig avontuur! Lekker nagenieten met de mannetjes!

 2. monique

  Geweldig.
  Inderdaad dit pakt niemand jullie meer af.
  Het is jullie gegund.

  Wilko, Monique, Stijn en Laura

 3. Piet en Diny

  Fijn dat jullie zo genoten hebben .

 4. Marjon

  Wat geweldig, heerlijk dat jullie zo genoten hebben,

 5. Miranda, Peter, Irma en Evie

  Wauw, wat een avontuur. Blijf genieten van alle mooie momenten!

  Miranda

 6. Els

  Hallo allemaal,
  Super dat het toch gelukt is om te gaan en dat jullie er zo van hebben genoten. Hopelijk daarmee ook weer een beetje energie opgedaan!?
  Gelukkig is de pijn bij Thomas weer wat minder en is hij vandaag weer naar school geweest. Ik hoop dat jullie nog een beetje kunnen nagenieten. Thomas zijn liefste wens is in ieder geval in vervulling gegaan!
  Groetjes Els

 7. Betty

  Super, dat jullie fijne dagen hebben gehad in Legoland. Dit neemt niemand jullie meer af, ik hoop voor Thomas dat de pijn zal afnemen. Dat deze dappere knul nog lekker kan spelen en naar school kan gaan. Allemaal veel sterkte toegewenst.

 8. Marianne Timmermans

  Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten!

 9. Ank Vullinghs

  Fijn dat je jongens zo genieten maar………….. wat kost het (denk ik) voor jullie een energie (van het ene naar het andere). Hou vol en blijf van elkaar genieten. Ook wel fijn om thuis te zijn om de ‘gewone’ dingen te doen.
  Ank-Giel, Juul en Aukje

 10. Marieke Arts

  Wat goed te lezen dat jullie ondanks alles toch zo hebben kunnen genieten Samen. We blijven aan jullie denken!

  Marieke Sebastiaan en Emma x

 11. Mieke Barents

  Legoland, wat een mooie wens, en dat die dan ook uit mag komen….super!
  Fijn dat jullie ervan hebben genoten.
  Nu weer het “normale” leven oppakken en afwachten hoe het gaat lopen.

 12. Jacqueline

  Wat een geweldige verrassing zeg. En dan ook nog in de cockpit mogen kijken… Heel speciaal. Fijn dat het ondanks alles toch nog door kon gaan…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>