MRI onder narcose

Na een heerlijk rustige week , waarin Thomas alle dagen naar school is geweest, zijn we vanmiddag weer naar Nijmegen gegaan. Thomas heeft een MRI gehad, onder narcose. Dit, omdat de chirurg zo nauwkeurig mogelijk moet weten waar de tumor zit en hoe hij moet gaan opereren.

Om half 1 waren we op de afdeling en om kwart over 1 was hij al aan de beurt. Het in slaap brengen ging heel gemakkelijk. Dit keer gelukkig gewoon via zijn lijn, dus geen vervelend infuusje en kapje op de mond. Daarna begon voor ons het wachten. Om kwart voor 3 mochten we naar de verkoeverkamer. Thomas heeft er een handje van om gewoon lekker een middagtukje te doen, als hij daarvoor al in slaap gebracht is geweest. Dus meneertje liet lekker lang op zich wachten.  Uiteindelijk mochten we terug naar de dagbehandeling, ondanks dat hij nog niet wakker was. Toen we even later het geluidje van de Nintendo lieten horen, gaf hij wel thuis! Om 5 uur mochten we gaan. Thomas heeft geen last gehad van de narcose (tot nu toe) en de sondevoeding staat gewoon weer aan.

Wel grappig: Thomas vroeg toen hij goed wakker was, wanneer we de foto’s nou gingen maken.  Toen wij vertelden dat dat al gebeurd was zei hij: “dan had ik zeker mijn ogen even dicht!”

We hebben de oncoloog nog gesproken. Hij laat (als het goed is) morgen weten of de operatie volgende week gaat gebeuren of de week erop. De bloeduitslagen waren verrassend goed: hb 6, leuko’s 5 en trombo’s 200 (vorige week nog minder dan 5)

4 Reacties

Geplaatst onder Blog

4 Reacties op MRI onder narcose

 1. Els

  Hoi,

  Wat doet jullie mannetje het toch goed! Nu weer spannend wanneer de operatie is.
  En wat een ontroerend mooie en tedere foto’s vandaag.
  Sterkte!

  Hartelijke groet,
  Els

 2. jacqueline

  Wat fijn dat hij geen last van de narcose heeft gehad.! ik weet dat als je pech hebt je er behoorlijk misselijk van kan zijn. ik hoop voor jullie dat de arts morgen duidelijkheid kan geven over de datum van opereren. Heel veel sterkte ermee. het zal toch de nodige spanning geven wanneer het dan exact gaat gebeuren en ook opdat moment zelf. Jullie doen het super . ik heb echt veel respect voor jullie hoe je het allemaal steeds maar weer ondergaat en weer positief alles oppakt. Ik weet je kan eigenlijk ook weinig anders dan dat , maar toch…
  fijn dat de bloedwaardes zo goed zijn..
  dikke knuffel Jacqueline

 3. Anne Mie

  Hoi allemaal,

  Wat fijn dat deze stap weer is gedaan en Thomas weer dichter bij de operatie komt. Spannend. Mooi om ook te lezen dat de bloedwaardes zich zo herstellen.
  Toi Toi. We denken aan julie.
  Anne Mie en John

 4. Peter FRA

  Charlotte, Joan en kids,

  wederom een stapje richting The States.
  Hopelijk zsm de operatie.
  Hou Jullie taai hoe moeilijk dat ook is.

  Geniet van jullie week-end !!!!!!!

  Peter FRA

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>