Pieken voor Thomas piekt!

Op het Dendron College in Horst gonsde het van de ‘Thomas-acties’. De afgelopen weken kleurde Horst en omgeving rood van de posters en flyers van de stichting.

Werkelijk tientallen (!!) kleine acties zijn door talloze groepjes opgezet. Er hebben de afgelopen weken enorm veel plaatsgevonden. Cake(jes) bakken en verkopen, wafels, cupcakes, statiegeldflessen ophalen,  zelfs een lessenmarathon. Overal in Horst en omgeving doken posters en acties op. Ook het personeel heeft een hele grote duit in het zakje gedaan door massaal van hun kerstpakket af te zien en dit in te ruilen voor een bijdrage aan de stichting.

Ook inzamelingen bij voetbalclubs en andere verenigingen brachten geld op de actie ‘Pieken voor Thomas’. Al dit geld werd in een grote collecte-ton gedeponeerd bij de hoofdingang van het Dendron College.

Naast de ton hing een geldmeter, maar al snel bleek de meter die tot €5000 ging te klein en er werd een nieuwe gemaakt. De meter tot €10.000 bleek echter ook te kort, dus werd er nog een gemaakt tot €15.000.

Aan het eind van de kerstviering kreeg de delegatie van het stichtingsbestuur de cheque overhandigd uit handen van Ger Gubbels. Zelf de laatste meter bleek te kort geweest.

In totaal is er op het Dendron College het ongelofelijke bedrag opgehaald van €18.432,23.

Wij willen IEDEREEN die, op welke manier dan ook, een bijdrage hieraan heeft geleverd bedanken!!

 

3 Reacties

Geplaatst onder Nieuws

3 Reacties op Pieken voor Thomas piekt!

 1. Paul

  Wauw, dat is volgens mij ongekend! Respect voor de school en de familie zeer gegund!

 2. Yvonne Poels

  Dendron, dit is grandioos!!!

 3. jacqueline

  wouw wat een hoog bedrag..
  ik krijg er een brok van in mijn keel.
  wat geweldig dat jullie zoveel gedaan hebben..

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>