Scans.

Even een korte update.

Vandaag zijn we naar Boxmeer geweest voor een bloedbeeld, want Thomas weegt nog maar 15,6 kg. Hij heeft de laatste twee dagen ook minder eetlust. De kans bestaat dat dit door het afbouwen van de medicatie komt.
De uitslag van dit bloedbeeld hebben we nog niet. We gaan ervan uit dat als het niet goed was, we het vandaag wel gehoord zouden hebben. Morgen gaan we maar weer bellen….

De scans staan gepland. Woensdag moeten we naar Nijmegen voor de radio-actieve vloeistof in te spuiten en de port door te spuiten, dat is al vanaf 16 september niet meer gebeurd.
Donderdag is de MIBG-scan. Deze duurt een ruim uur. Korter dan de vorige keren. Ook is het er maar één, i.p.v. twee.
Vrijdag is de CT-scan. Hiervoor moet Thomas een halve liter contrastvloestof drinken. We gaan woensdag maar eens bespreken hoe we dit gaan doen, want afgezien van het feit dat hij geen sonde meer heeft (en dus zelf moet drinken, waarvan wij vrezen dat hij dat niet zomaar doet), houdt hij zo’n grote slok ook niet binnen.  Zijn maag is niet meer dan 200 ml gewend.

Het wordt/is een spannende week…..

ALs laatste nog even een plaatje van ons magere ventje. Hij had vandaag zijn eerste zwemles en hij vond het geweldig!

2 Reacties

Geplaatst onder Blog

2 Reacties op Scans.

  1. Bas en Hanneke mohle

    Wat een schatje jullie dappere Thomas. Fijn dat de scans eerder ingepland kunnen worden maar wat een spanning brengt het weer met zich mee….het wachten in die vervelende wachtkamers. We leven met jullie mee en wensen jullie alle succes toe. Groet Bas en Hanneke

  2. Marianne Timmermans

    Knap van je Thomas, je eerste zwemles.
    Veel succes de komende week!
    Groetjes Marianne.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>