Toverland

De dag begint goed met een uitgespuugde sonde om half 6! Om 7 uur staat de kinderthuiszorg op de stoep om een nieuwe in te brengen. Zo kan de medicatie volgens schema toch doorgaan.
We hebben wel in spanning gezeten of Thomas nog koorts zou krijgen. Dit was bij de andere kuren het geval na een paar dagen, maar dit keer nog niet. We zouden vandaag, vanwege de 40-jarige bruiloft van opa en oma, naar Toverland gaan. We hebben de kinderen het expres niet eerder verteld om teleurstelling te voorkomen.

helaas camera-accu leeg en alleen een foto van de achterkant

Gelukkig is de koorts weggebleven en hebben we een heerlijke dag gehad. Thomas heeft enorm genoten. Hij was ondanks zijn misselijkheid, die toch wel erg lang aanhoudt, heel actief en wilde overal in. De bobslee, de kleine achtbaan, de waterbaan, hijĀ trotseerde het allemaal.

Voordat we vanmorgen vertrokken, hebben we nog een fotossessie gehad met de fotograaf. We wilden toch graag nog een keer iedereen vastleggen op de camera, zeker Thomas…
Yvo, bedankt!

Vorige week schreven we al dat Michiel ziek was. Dat heeft de hele week gesluimerd, koorts, verkouden, etc. Vandaag zat hij onder de uitslag op zijn romp. Waarschijnlijk heeft hij toch de 5e of 6e ziekte gehad. Thomas moeten we nu extra in de gaten houden, omdat het besmettelijk is.

Hopelijk horen we morgen meer van de MIBG en het vervolg van het traject. (MRI- bloedonderzoek) We houden jullie op de hoogte.

4 Reacties

Geplaatst onder Blog

4 Reacties op Toverland

 1. Fijn dat jullie even een dag lekker hebben kunnen genieten. Hopelijk morgen een goede uitslag. Op 5 Febr ben ik er als ballonartiest bij op de fair en zal een extra leuke ballon maken voor Thomas. Mocht hij er niet bij zijn dan geef ik hem gewoon mee.

 2. Nelleke

  Fijn dat de dag goed verlopen is. Hopelijk hebben jullie ook een beetje innen genieten. Ik zal duimen. Spannend allemaal. Dinsdag kan ik helaas niets voor jullie betekenen, Wim wordt dan geopereerd. Is niets in vergelijking met jullie kanjer.

 3. mieke

  hier brand een kaarsje voor jullie!

 4. Marianne Wieling

  Fijn dat jullie gisteren een leuke dag hebben gehad met zijn allen. Ik zal vandaag voor jullie duimen!

  Liefs Marianne

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>