Waar blijft iedereen?

Het is te merken dat het vakantie is en vooral dat het in Venray Carnaval is…

De hele dag is er niemand op bezoek geweest. In combinatie met een telefoon die het niet doet, en een verlopen inlogcode voor internet ,(na 5 dagen moet je een nieuwe inlogcode aanvragen om op internet te kunnen) betekent dat dat het een erg lange en saaie dag was. Thomas is er beroerd aan toe, zegt geen boe of ba, en maakt met regelemaat een bakje of urinaal vol. Dat is dan tevens het enige verzetje dat ik heb, naar de vuile dienst op en neer wandelen. Jippie!

Rond  de klok van 6 uur, heb ik in het RMDhuis mogen bellen en ben ik door de regen naar Coby gefietst, die voor mij een lekkere maaltijd gemaakt heeft. Dat had ik net even nodig. Coby, bedankt!

Joan is intussen naar huis gegaan en heeft na een beetje bijkomen en ontspannen Jasper en Michiel opgehaald, die gelukkig wel gewoon met het Carnavalsgedruis mee mochten doen.

We weten dat dit De Grote Hobbel is, maar het valt ons desondanks erg zwaar. Nog effe doorbijten….

(p.s. mensen, op bezoek komen mág, gewoon effe bellen;-))

 

 

8 Reacties

Geplaatst onder Blog

8 Reacties op Waar blijft iedereen?

 1. Vera

  Sow, heavy hoor. Het is echt bikkelen. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

 2. Jessie Cox

  Joan, Charlotte, Jasper, Thomas en Michiel,
  Ik wil jullie veel sterkte wensen….jammer genoeg ben ik niet meer bij jullie geweest. Heb jullie blog steeds gevolgd en sta er van te kijken hoeveel er gebeurt in zo’n korte tijd. Kan me voorstellen dat je opziet tegen de komende weken, heftig allemaal. Ik wens jullie veel energie en kracht toe, dikke duim voor Thomas (en ook voor jullie) Liefs Jessie

 3. Anne Mie

  Vandaag kwam de gedachte bij ons boven dat wij in 2011 samen met jullie gezin naar de optocht hebben gekeken in de Hoenderstraat en dat Thomas daar zo heerlijk donderend liep te klooien met serpentines terwijl we op de optocht stonden te wachten. Wat kan er in een jaar tijd veel veranderen , maar we gaan er vanuit dat we in 2013 weer samen gaan kijken.
  Liefs, Anne Mie en John.

 4. Erika

  Joan en Caharlotte,
  Petje af hoe jullie het allemaal doen en vooral Thomas, sterk ventje, maar…
  is het niet beter dat er niet al te veel virussen e.d. Thomas zijn kamer binnen worden gebracht? Hij is momenteel toch veel vatbaarder voor ziektes of heb ik dat mis? Met carnaval sluimert er van alles rond en worden sowieso al veel mensen ziek. Hopelijk slaat Thomas zich er goed doorheen en volgend jaar gaan jullie gewoon met z’n vijfjes naar de carnaval in Venray, toch?
  Groetjes uit Deurne

 5. Erika

  Ook een leuke naam caharlotte, maar ik bedoel natuurlijk Charlotte !

 6. j

  hallo lieverd allemaal
  ja ik snap het helemaal van jullie
  jullie hebben nu ff het erg zwaar , en zeker als er niemand komt ,
  ja vastelavond in rooy , hoop ondanks dat er niemand komt dat het jullie gaat lukken , daar ben ik niet bang voor jullie kunne het KANJERS DAT JULLIE ZIJN ,

 7. Peter

  Charlotte en Joan,
  Succes nogmaals met het nemen van deze GROTE hobbel !!!!!!

  Groetjes Fam Francken

 8. mieke

  :( Dit valt niet mee, bah!!!! Wat rot, soms zou je willen dat je de tijd stil kunt zetten, in jullie geval kan de klok nu niet snel genoeg tikken…. Helaas kan ik niet meer doen dan jullie heel veel sterkte wensen…… STERKTE!!!!!

  Dikke knuffel van Mieke

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>