Webchair

Vanmiddag is de webchair geplaatst. Deze virtuele ‘stoel’ is bedoeld om Thomas op de momenten dat hij niet naar school kan, toch in de klas mee te laten kijken. Als de juf een verhaal voorleest, of tijdens een kringgesprek kan hij dan toch meedoen.

Zoals we het nu inschatten zal dat regelmatig ‘s middags zijn, omdat Thomas dan vaker thuis is. Het was voor juf, kinderen en Thomas een hele ervaring. Tóch anders dan het skypen wat ze gewend zijn vanuit Amerika. De verbinding is goed en de juf heeft een microfoontje. Thomas is echt in de klas aanwezig. Kan meepraten, beurten krijgen en met zijn laptop zelf rondkijken in de klas. Dus de webcam draait rond! En inzoomen op de plaatjes van het prentenboek kan ook! Hieronder een link naar een kort filmpje om een idee te krijgen.

http://youtu.be/8Q23tmWRHuM

http://youtu.be/WhKDtFvNZLY

Helaas is de laatste blog alweer achterhaald…
Afgelopen nacht zat Thomas huilend op de grond in de badkamer. Hij was naar de wc gegaan en had weer pijn aan zijn been. We zijn dus weer gestart met de paracetamol.

7 Reacties

Geplaatst onder Blog

7 Reacties op Webchair

 1. Sonja Ogier

  Zit ik te genieten, ik denk net als jullie, van de filmpjes en dan ineens weer met je voeten op de vloer en de tranen springen in mijn ogen. Terug bij af….tjonge, blijft de kleine man nou niets bespaard? Ik hoop zo dat er een wondertje mag gebeuren, gewoon nu ineens een wondertje. Het mag toch weer niet zo zijn dat…..? Ik wens jullie samen heel veel power voor de komende tijd en ja ik wens een wondertje, een kleintje, maar wel 1 die alles weer goed maakt. Hartelijke groeten, Sonja

 2. Fam Verrijdt

  wauw wat een uitvinding we wisten dat ie in de klas kwam en onze Nils had er wel wat over verteld maar ook wij wisten niet wat we ons er echt van moesten voorstellen, fijn dat jullie menneke zo toch bij ons in de klas aanwezig is. Maar we hopen natuurlijk dat hij de meeste tijd gewoon lekker in de klas kan spelen met ons manneke en de rest. Dat die paracetamol maar goed zijn werk mag doen.
  knuffel van ons

 3. juf monique

  Wat n mooi filmpje. Fijn ook dat ik er zo op sta,uhum… Alles om het voor Thomas fijn te maken.hij zat zienderogen toch wel te genieten,hoe spannend we het allemaal ook vonden. Was toch ook wel een beetje slikken…We gaan er lekker mee aan de slag als het nodig is.
  Groetjes en een knuffel voor Thomas
  juf monique

 4. Monique

  Wat een handig ding.
  Leuk dat Thomas dan toch aanwezig kan zijn.
  Jammer dat de pijn weer terug is. Hopelijk werkt de paracetemol en gaat de pijn, net als de vorige keer, weer weg.

 5. Miriam

  Ach wat erg dat hij weer zo’n pijn heeft! Veel sterkte voor Thomas en jullie! X

 6. Mieke Barents

  Jammer dat Thomas maar zo eventjes zonder pijn mocht zijn!
  Hoop dat het nu weer draaglijk voor hem is.

 7. Marianne Timmermans

  Jammer dat de periode zonder pijn zo kort was.
  Heel veel sterkte voor jullie allen.

  Groetjes Marianne.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>